Subscribe to the English Classroom newsletter, oefenen met Engelse grammatica en quizzen over Engelse taal, literatuur en nog veel meer, Singular, plural / countable, uncountable. Removing question excerpt is a premium feature. 18. If some nouns ending in O, SS, SH, CH, X. For questions 11-15, write in the correct pronoun for the noun. 'Multiple Choice Questions MCQs for Singular and Plural June 21st, 2018 - Get Online Multiple Choice Questions for Singular and Plural Nouns Class 2 English on topperlearning and learn in fun way All Multiple Choice Questions MCQ are prepared by our experts' 3 / 7 ' Nouns like this include: trousers, jeans, glasses, savings, thanks, steps, stairs, customs, congratulations, tropics, wages, spectacles, outskirts, goods, wits In this sentence, "noise" is . 1. Present Perfect – Present Perfect Continuous, Present Continuous – Present Perfect Continuous, Degrees of comparison (-er/-est or more/most), Personal pronouns (I, me, you, he, him, etc. 22. Finish the sentences with the singular or plural form of the nouns. Grammar: Singular And Plural Nouns And Verbs Quiz! What do we have to do with a noun ending in Y following a vowel? 21. In the shop window are only _________. She wants to go to the beach. Singular or plural in English – Exercise. countable uncountable plural a) countable b) uncountable c) plural. countable uncountable both a) countable b) uncountable c) both. The words tip, book and job are all. 6. Singular or Plural - Online Quiz. a) Him b) Someone c) John d) Everybody Answer - John 2. 24. The bread is stale. Task No. All rights reserved. Charles drinks a _________ of milk a day. 15 Questions | By Srackham | Last updated: Jul 20, 2020 | Total Attempts: 12248 . My teacher gave me two assignments to complete. Dominoes are played with two to four people. Newsletter no. shoe - shoes Exercises Regular plural nouns (one car – two cars) exercise 1: choose the correct form of the plural for the noun; exercise 2: fill in the plural of the noun; exercise 3: fill in the plural of the noun; exercise 4: fill in the plural of the noun; exercise 5: fill in the plural of the noun; exercise 6: choose the correct form of the plural for the nouns ending -f- 1 extra: A series of Unfortunate Events. 8. Choose the noun that is not always singular. The _________ likes playing football. next to it. a) Him b) Someone c) John d) Everybody Answer - John 2. His glasses are broken. Questions. homework. Clasification of Plurals Nouns 2 Multiple Choice, 1.B   2.B   3.E   4.E   5.B   6.C   7.B   8.D   9.D   10.D. Plural of the nouns: regular and irregular plurals in English This shop has a lot of different _________. Pysics are difficult to understand "We use singular verb forms with mass nouns." My dad's new binoculars are fantastic! the boy=he) 2. knife There------------------------ fifteen-------------------- in the classroom. (EX. person - people Football are a very popular sport. We often walk and then our _________ hurt. We are confident that our singular and plural pronoun game will help kids master this tricky grammar concept in just a few plays. shelves She wants to go to the beach. Hope you have a good experience with this site and recommend to your friends too. There ----------- three rooms in my apartment. baby furniture 3417. fox There--------- a large ------------------- in the distance. Choose the correct sentence according to this rule. ), Relative pronouns (who(m)/whose/which/that, etc), TED Talk The surprising science of happiness, TED Talk Your body language shapes who you are. 2. Some nouns have a fixed plural form and take a plural verb. Where is my new shoes? There ----------- three ------------ in the vase. Billiards are my favourite game. The cat is sitting on my . Start. What do we have to do with a noun ending in Y following a consonant? "We use singular verb forms with school subjects." Welcome back to another English grammar quiz; you need to choose the correct noun and verb based on contextual clues. Plurals: Worksheets printable exercises, handouts to print pdf. 1. Quiz: Which Anime Character Are You Most Like. Choose the incorrect response. Sequential Easy First Hard First. Three cats______________ sleeping on the bed. Do the nouns scarf, wharf, and hoof take either S or VES in the plural? A) None of the above B) All the above C) Perhaps D) No E) Yes. a) Two b) Assignment c) Complete d) Teacher Answer – Teacher 3. wives Do we have to add ES in order to form thier plural? 1. Do we have to add O - S in foreign or abbreviated words? Settings. 7. This quiz shall tell you if you need to learn more or ready to jump another topic. Grammar Quiz: Test Your Grammar Knowledge With Questions. mice Singular and plural pronouns are one of the easiest parts of the sentence to mess up. Are plurals of a nouns usually made by adding S to the singular?   One great way to learn how to master singular and plural pronouns is through fun and exciting pronoun games for kids. If the pronoun is used incorrectly, kids will have to choose the appropriate pronoun from the given options. JAVASCRIPT IS DISABLED. There__________________ one______________ sleeping on the bed. Nouns Test Exercises - Multiple Choice Questions With Answers - Advanced Level 34 38 Free Online English Grammar Quizzes - Tests - Exercises About Nouns Test Exercises - Multiple Choice Questions With Answers - Advanced Level 34 Darts is an enjoyable game. match 1. There are 10 questions in this quiz and each question has only one true answer. "There's too much noise in here." Clasification of Plurals Nouns 2 Multiple Choice. Please enable JavaScript on your browser to best view this site. Take up the plural noun test below and assess your ability to choose the correct word for the nouns … There are five . The boy and the girl. If it's wrong, a red cross (X) appears and you have to try as often as only one answer is left. There______________________ one student in the room. money Do you need help? If some nouns ending in O, SS, SH, CH, X. Copyright © 2020, Turtlediary.com. Are plurals of a nouns usually made by adding S to the singular? Choose the irregular plural. tooth, 4. He put the two _____ under his pillow. The plural of nouns in English. Play as. Most people who have not had a proper revision on the plurals of most nouns assume that all you have to do is to add the letter “s,” and that’s it. Water boil at Celsius degree. foot If your answer is correct, a smilie is shown. Oops ! 1: School's out for summer, Newsletter no. Click on the arrow to go to the next question. Singular and plural pronouns are one of the easiest parts of the sentence to mess up. "We use singular verb forms with games." Choose the incorrect sentence according to this rule. a) Two b) Assignment c) Complete d) Teacher Answer – Teacher 3. You can check the answers and learn the result of your quiz after you finish the test. One great way to learn how to master singular and plural pronouns is through fun and exciting pronoun games for kids. They are not used in the singular, or they have a different meaning in the singular. Sugar is bad your teeth. 8. Plurals quiz L1 © BBC 2011 Level B 1. Quiz Flashcard. 29. I have two . Geograpy informs us about nature. ... plural noun b) mass noun c) countless noun. 3. Maths isn't my favourite subject. Advertisements. He often plays with one of his different _________. Are pennies or pence the plural of pennie. 9. This is a free multiple-choice quiz that you can do online or print out. You get a score which is expressed as a percentage. 7. on my desk. child - children. police - polices To play this game, click on the link below: https://www.turtlediary.com/game/singular-and-plural-pronoun-multiple-choice-questions.html, To know more about different games, please visit www.turtlediary.com. Nouns - Quiz, Test, Multiple Choice Questions and Answers Noun - Multiple Choice Questions Choose the most suitable answer that identifies the noun in the sentence. Click on the arrow to go to the next question. Choose between singular and plural and click the question tag (?) Difficulty. books. Your pyjamas are on the bed. Looks like flash plugin is not available. Which one is different? Choose the incorrect sentence according to this rule. Do words make with original Greek-Latin according to the rules of their own origins? If your answer is correct, a smilie is shown. "We use plural verb forms with the nouns referring two objects that consist of two parts." In our previous class, we learned that this is not the case. During the Quiz End of Quiz. advice This website uses cookies to improve your experience. What kind of add do we have to include in nouns ending in O? She gave _____ a perfume. Choose the noun that is always singular. Choose the plural spelling of tooth. The students have a lot of _________ today. One great way to learn how to master singular and plural pronouns is through If it's wrong, a red cross (X) appears and you have to try as often as only one answer is left. Feedback . person - people ... Singular - plural nouns multiple choice test 1. In this game, kids will have to first identify whether or not a pronoun was used correctly in a given sentence. Choose the incorrect response. next to it. Take The Ultimate Grammar Fill In The Blanks Quiz! TED Talk What if you could trade a paperclip for a house? My teacher gave me two assignments to complete. Noun - Multiple Choice Questions Choose the most suitable answer that identifies the noun in the sentence. A) None of the above B) Maybe C) All of the above D) No E) Yes. 5. Singular and plural pronouns are one of the easiest parts of the sentence to mess up. 6. CONTACT / Privacy Policy / Cookie Policy / SITEMAP, © Copyright 2020 Herwig Rothländer - All Rights Reserved. There______________________ two _______________ in the barn. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Choose between singular and plural and click the question tag (?) 13. 1. Turtle Diary's singular and plural pronoun games will leave kids no room for pronoun error. May 14th, 2018 - Plural nouns Multiple choice This singular and plural nouns worksheet directs the student to match each singular noun in the possessive s and s Grammar Quiz' 'elementary level plurals multiple choice worksheet esl june 21st, 2018 - plurals multiple choice worksheet which of these plurals are correct most of these are a glass of water,1,adjectives and adverbs,1,ambition,3,animals,7,animals birds,1,animals insects,1,animals reptiles,1,animals wilds,1,apostrophe s,4,apostrophe s tests,1,apostrophe s worksheets,2,archery,1,battery chickens,2,be all talk an no action,1,beat around the bush,1,become a lake,1,begin to see the light at the end of the tunnel,1,being good to people,1,blow,1,body parts,2,books,1,break,1,break new ground,1,British - American English,1,bu,1,bury the hatchet,1,can,7,can tests,4,can worksheets,2,cardinal and ordinal numbers,1,cardinal and ordinal numbers tests,1,catch,1,catch somebody off guard,1,change,1,check,1,classroom activity,4,classroom objects,1,clothes,2,clothes worksheets,1,comparative adjectives tests,5,Comparative adjectives worksheets,3,Comparative and superlative adjectives worksheets,1,comparatives,11,conditional sentences,6,conditional tests,5,conjunctions,1,conjunctions test,1,consolation emotional,1,containers,1,count,1,crosswords,15,crystal canon,3,cut,1,cycling race,1,darkness,1,days and months,1,definite article (the),3,definite article tests,2,describing people's characters,2,describing people's physical appearances,3,design a pizza,3,determiners tests,1,diagnostic tree quiz,2,Dialogue completion: Making and responding to suggestions,1,Dialogue completion: Meeting each other,1,Dialogue completion: School life,1,Dialogue completion: Talking about past,1,Dialogue completion: Talking about people,1,Dialogue tests,5,do everyhing,1,do or make,1,do your best,1,download,43,download jeopardy,1,download program,1,download quiz,3,draw the line,1,dream,1,eat,1,education,2,elt-els,7,enough and too worksheets,2,every problem has a solution,1,failure,1,family members,2,family tree,1,farm animals,1,fathers,1,fear,2,first conditional,4,first day of the school,2,flowers,1,food & vegetables,1,football,2,fredoom,1,freedom,1,friendship,6,fruits,1,fruits of labour,1,funny business,1,future,1,future continuous tense,1,future continuous tense tests,1,future forms,5,future forms tests,5,games,14,genious,1,go against the grain,1,go to pot,1,going to for future,4,going to tests,4,grammar games,5,grammar posters,4,grammar video worksheet,4,gunslinger,1,Hair by Mr. Bean,1,happiness,6,hardship,1,have & has got,12,have & has got tests,4,have got has got worksheets,4,have to,3,have to test,3,home electronics,1,home furnishing,1,hope,1,hopeless,2,idioms with pictures,11,ignorance,1,Illnesses worksheets,1,indefinite article,4,indefinite article tests,3,indefinite pronouns,1,indefinite pronouns tests,1,inspiration,2,irregular verbs worksheets,3,jeopardy,3,job,1,jobs,1,kitchen equipment,1,knowladge,1,knowledge,1,learn with pictures,41,learner,1,Lemon tree,1,lessons,38,life,10,live,1,lonely,2,look,1,lose / save face,1,love,1,madness,1,Making and responding an offer / invitation,1,making apologies,1,melancholy,1,memory games,2,merit,1,modal verbs,5,modal verbs tests,8,modals,2,months and seasons,2,months and seasons worksheets,1,moral,1,moral stories,42,mornings,1,movie types,1,much many worksheets,1,music,1,musical instruments,1,must,2,must tests,2,Natural substances,1,nature,1,never be ungrateful,1,numbers,1,nuts,1,object pronouns,2,object pronouns tests,1,opportunities,1,passive tests,2,passives,4,past continuous,9,past continuous tests,7,past passive,3,past perfect tense,2,past perfect tense tests,1,past simple,33,Past simple tests,23,people,1,personal care vocabulary,1,personality,5,perspiration,1,phobias,1,phrasal verbs,18,picture dictionary,1,possessive adjectives,6,possessive adjectives tests,3,posters,42,powerpoint pessons,12,prayer,1,prepositions,6,prepositions of movement,1,prepositions of place,5,prepositions of place tests,1,prepositions of place worksheets,2,prepositions of time,1,prepositions tests,3,present continuous,22,present continuous for future,1,present continuous tense tests,10,present continuous worksheets,4,present passive,3,present perfect continuous,1,present perfect continuous tests,1,present perfect simple,14,present perfect tests,11,present simple,26,present simple and continuous worksheets,2,present simple tests,13,present simple worksheets,4,punctuation marks,1,put,1,quantifiers,8,quantifiers test,8,question tags,2,question tags tests,1,question words,2,quickmark data matrix reader,1,Quotes with pictures,55,reading,1,reading comprehension,5,reading comprehension tests,1,reading dates worksheets,1,reading materials,40,reading materials with exercises,23,reading worksheets,19,reality,2,regular -irregular verbs,4,relative pronouns,3,relative pronouns tests,1,run,1,saying dates,2,scholar,1,school life,2,school objects,1,school objects worksheets,1,school subjects,2,school subjects worksheets,1,second conditional,3,second conditional tests,2,see,1,seven deadly sins,1,should,3,should test,2,simple past tense worksheets,4,singular - plural nouns,2,singular - plural nouns tests,2,sit,1,smile,1,so - neither,2,so - neither tests,1,so - such,1,so - such tests,1,some and any,2,some and any tests,1,song,3,sorrow,2,space destroyer,1,sports,3,stick,1,subject pronouns,5,success,1,sunrise,1,superlative adjectives worksheets,1,superlative tests,3,superlatives,8,talking about a landscape,1,talking about interests,1,talking about people,1,telling the time worksheets,2,tests,152,The ant and the dove,1,the ant and the fly,1,the boy and the apple tree,1,the boy who cried wolf,1,The camel,1,the camel and the jackal,1,The cock and the jewel,1,the donkey and the dog,1,the eyes of love,1,The farmer and his sons,1,the foolish donkey,1,the foolish wolf's flute,1,the fox and the grapes,2,the fox and the stork,1,the horse who wanted safety,1,the hunter and the dog,1,the jackal and the crow,1,the king and the spider,1,the king cobra and the ants,1,the monkey and the cats,1,the old man and the cat,1,The proud rose,1,The slave and the lion,1,the strong and the weak,1,the thirsty crow,1,the true person,1,the truthful woodcutter,1,the weather,1,The wind and the Sun,1,the world,1,there is - there are,8,there is - there are tests,4,there is there are worksheets,3,this-these,2,time in English,5,time in English tests,2,to be,9,to be able to,3,to be able to tests,2,to be in present,4,to be tests,5,too & enough,3,transportation,1,Trouble with Mr. Bean,1,true wealth,1,TV programmes,1,two friends,1,uncountable nouns,1,Unity is strength,1,verbs,2,Verbs + -ing / to tests,1,video,8,video lessons,5,videoworksheet,6,vocabulary activities,3,vocabulary games,10,Vocabulary posters,1,vocabulary worksheets,6,wait,1,wallpaper,1,was - were worksheets,2,was -were,5,wash,1,wear,1,What does the fox say?,1,What's for dinner?,1,who is the happiest?,2,will,3,will tests,2,wisdom,3,Wonderful tonight,1,word order,1,Word search puzzle,1,wordsearch,2,working,2,worksheets,55,Worksheets about sports,2,write,1,you,1,zodiac signs,1, www.elt-els.com: Singular - plural nouns multiple choice test 1, Singular - plural nouns multiple choice test 1, http://2.bp.blogspot.com/-mGjYjbR8oNg/VknzYFENTOI/AAAAAAAAPas/GjbIFiEIFZ4/s1600/online%2Btest.jpg, http://2.bp.blogspot.com/-mGjYjbR8oNg/VknzYFENTOI/AAAAAAAAPas/GjbIFiEIFZ4/s72-c/online%2Btest.jpg, https://www.elt-els.com/2015/04/singular-plural-nouns-multiple-choice.html, Not found any post match with your request, STEP 2: Click the link on your social network, Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy, Comparative and superlative adjectives worksheets, Making and responding an offer / invitation.